Dissel BV levert sanitair voor 14 Hotelkamers aan Hotel-restaurant Lunia

Hotel Restaurant Lunia in Oldeberkoop wordt momenteel verbouwd. Er worden veertien nieuwe hotelkamers gerealiseerd. Naar ontwerp van architectenbureau Jelle de Jong verschijnt een nieuwe vleugel, harmonieus opgaand in de omgeving.

Er is gekozen voor een landelijke uitstraling, ook voor de inrichting. Begin juni zullen de 14 hotelkamers klaar zijn. Bent u nieuwsgierig geworden? Komt u gerust eens kijken!

project-lunia-01 

Hotel-restaurant Lunia is een charmant 3-sterren hotel, gevestigd in een mooi 19e eeuws pand met klassieke inrichting, in het Friese Oldeberkoop. Er lopen verschillende wandel- en fietsroutes door het dorp, waardoor u gemakkelijk te voet of per fiets de prachtige omgeving kunt ontdekken. Vele natuurliefhebbers, rustzoekers en fotografen hebben zich al laten inspireren door het afwisselende natuurschoon rondom het hotel.

Een verblijf bij Hotel-restaurant Lunia staat synoniem voor een aangenaam verblijf met een gastronomisch tintje. Het hotel beschikt onder meer over een restaurant met sfeervolle ambiance, een prachtige vergaderzaal in antieke stijl en twee tennisbanen.

project-lunia-02

Laat u verrassen door de keukenbrigade, leef u uit op één van de tennisbanen, geniet in de zomermaanden van het deels zonovergoten en deels schaduwrijk terras en kom tot rust in de authentieke kamers.