Dissel BV, Groothandel in sanitaire producten en installatiematerialen

Dissel BV is dé sanitair groothandel voor de zakelijke markt. Wij zijn opgericht in 2010, door Ed en Richard Dissel. Inmiddels hebben we nu zo’n 10.000 sanitair producten en installatiematerialen op voorraad in ons 3500m2 tellende pand in Veenendaal, op industrieterrein de Batterijen.

We bedienen de zakelijke markt, van (af)bouwbedrijf tot woningcorporatie en van technische installateurs tot de industrie en (semi-)overheidssector. Professionele afnemers vanuit het hele land weten ons te vinden.

Onze missie

Wij geloven erin dat we onze klanten kunnen helpen hun projecten te laten slagen door een combinatie van vakkundig en persoonlijk advies, kwalitatieve producten en door onze klanten alle mogelijke gemakken te bieden zodat zij hun werk goed kunnen doen.

Hoe maken we dat waar?

Vakkundige medewerkers en persoonlijk advies

Onze medewerkers hebben uitgebreide kennis van de materialen die we verkopen. We geven dan ook graag advies om u te helpen de juiste producten voor uw project te selecteren.

Kwalitatieve producten

Onze inkoopafdeling is erop gebrand de beste deals te sluiten met fabrikanten uit binnen- en buitenland. Daarbij letten we natuurlijk op de prijs, maar ook op de kwaliteit van de materialen. We kijken bij de selectie van onze producten en installatiematerialen naar zowel belangrijke keurmerken, als naar duurzaamheid van de producten.

Alle gemak voor u als klant

Wij vinden het belangrijk dat wij u ondersteunen bij uw projecten. Wij hebben daarom onze openingstijden aangepast naar de werktijden van onze klanten. Ook kunt u zelf kiezen op welke manier u bij ons inkoopt: via e-mail, telefonisch, via de webwinkel of aan de balie. Alles is mogelijk, u kiest wat u het beste uitkomt.

Kernwaarden van Dissel BV

Onze kernwaarden zijn:

  • Servicegerichtheid
  • Kwaliteit
  • Vakkennis
  • Flexibiliteit

Maatwerk voor sanitair projecten

Voor (grotere) sanitair projecten maken wij graag een offerte op maat voor u, waarbij we ook bespreken hoe u de materialen aangeleverd wenst te krijgen. Zo kunnen we:

  • elke woning of commissie per pallet apart verpakken en voorzien van bouwnummer;
  • installatie artikelen per doos verpakken en voorzien van bouwnummer;
  • de goederen bij u aanleveren op de dagen en zelfs op het tijdstip, dat u aangeeft.

Mochten er zich tijdens het traject onverhoopt wijzigingen voordoen, dan nemen wij de voorraadartikelen zonder kosten retour.

Zo doen we dat bij Sanitair Groothandel Dissel BV!