Transport verzorgt door Dissel BV

Bezorging en transport

U kunt uw bestelling op afspraak laten bezorgen. Waar dan ook in Nederland. Wij leveren franco vanaf € 250,- door heel Nederland.

Voor alle transport en aflevermogelijkheden neemt u contact op met Dissel BV.

Dissel pand buiten
Magazijn
Magazijn

Bezorgen op bouwlocaties

Grote bouwprojecten zonder aanduidingen zijn voor toeleveranciers een uitdaging!

Dissel BV is zich ervan bewust dat het rechtstreeks leveren op een werkadres meer van een chauffeur vraagt dan bij het afleveren van een “gewone” levering.

Onze chauffeurs weten dat Dissel BV op het gebied van accuraat afleveren op bouwlocaties een naam heeft hoog te houden. Ze zijn er trots op dat ze u altijd weer weten te vinden!

Iedere order die rechtstreeks op een bouwlocatie wordt afgeleverd krijgt de grootste zorg en een aparte logistieke behandeling. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat u zelf het aflevertijdstip bepaalt, ook al is dat ‘s morgens om 07.00 uur! Indien u de bestelling op een afgesproken plaats wilt aannemen is dat geen probleem, de chauffeur beschikt over de door u opgegeven omschrijving en indien u het op prijs stelt belt hij u op uw mobiele nummer om te laten weten dat de levering eraan komt.

Verder beschikken alle door ons op bouwlocaties geleverde verpakkingen over een sticker met alle mogelijke gegevens, zoals deelorder nummers, naam van de contactpersoon en zijn mobiele nummer. Zoekraken wordt op deze manier tot een minimum beperkt.