Te downloaden informatie van Dissel BV

In deze sectie vind u nuttige te downloaden informatie of formulieren.

Downloaden PAB bestand

Op deze pagina kunt u de brutoprijsbestanden van Dissel BV downloaden. De bestanden zijn opgemaakt volgens de standaard PAB-indeling zoals deze door 2BA en Artikelbeheer.nl worden gehanteerd. De download staat bovenin vermeld.

Kunt u het bestand niet importeren of hanteert uw softwarepakket een ander formaat stuur dan een bericht naar info@disselbv.nl en vermeldt hierin met welk pakket u werkt. Wij zullen dan, indien mogelijk, zorg dragen voor een bestand in het benodigde formaat.

Prijzen

Ondanks dat wij ons uiterste best doen om onze artikel- en prijsinformatie zo goed mogelijk up-to-date te houden, kan het vanwege het grote aantal prijswijzigingen toch voorkomen dat prijzen in de artikelbestanden afwijken van de daadwerkelijke factuurprijzen. Dit zijn doorgaans de artikelen die bepaald worden aan de hand van grondstofprijzen.

Conditiebestand

In combinatie met het brutoprijsbestand kan u veelal in uw softwarepakket ook een conditiebestand importeren om zo uw Netto-inkoopprijs te laten genereren. Dit bestand sturen we u op aanvraag toe.

Vraag hier het conditiebestand op

  Bedrijfsnaam (*)

  Voornaam (*)

  Achternaam (*)

  Straatnaam + Huisnummer (*)

  Postcode (*)

  Woonplaats (*)

  E-mail (*)

  Telefoon (*)

  Kvk nummer (*)

  BTW nummer (*)

  Toelichting